VI KAN ALLT OM ATT RENOVERA GOLV I ALINGSÅS

Alingsås Golvtjänst har hjälpt kunder runtom i hela Alingsås att lägga och renovera golv i många år. Vi tar oss an alla typer av uppdrag, stora som små, och har god hand med alla material. Alla våra hantverkare har både lång erfarenhet och gedigen yrkeskunskap, varför du kan vara säker på att vi alltid utför jobbet snabbt och effektivt utan att någonsin tumma på kvaliteten.

Kontakta oss idag för en gratis offert!

SPACKLING & SLIPNING

Har du precis lagt in ett nytt trägolv eller känner du att det börjar bli dags att fräscha upp det gamla? Då kan vi på Alingsås Golvtjänst ta hand om allt ifrån slipning till lackning och/eller oljning – så att ditt trägolv blir både tåligt och vackert oavsett om det är gammalt och rustikt eller sprillans nytt. Tänk på att det alltid är säkrast att låta ett proffs göra jobbet när du ska renovera golv. Detsamma gäller vid spackling, och vi på Alingsås Golvtjänst hjälper gärna till med exempelvis flyttspackling, fallspackling i badrum, planspackling och väggspackling.

ALLA SORTERS MATERIAL

Hos oss på Alingsås Golvtjänst hittar du golv i alla olika typer av material. Allt från laminat av högsta kvalitet, plastmattor eller det slitstarka naturmaterialet linoleum – som lämpar sig bäst i torra utrymmen – till klassiskt kakel eller lyxig parkett av äkta trä. Eller varför inte en heltäckningsmatta till kontoret? Vi har stor erfarenhet av och god hand med alla golvmaterial och hjälper dig gärna att hitta det som passar just dina behov och din stil.

VÅTRUM & TOTALENTREPRENAD

I våtutrymmen är det extra viktigt att välja rätt material, eftersom den myckna fukten annars riskerar att skada väggar och golv. Vi på Alingsås Golvtjänst har stor erfarenhet av våtrumsrenoveringar, oavsett om det ska kaklas eller läggas golv- och väggmattor. Vid behov kan vi även erbjuda totalentreprenader och ta hand om hela badrumsprojektet – inkluderat rörläggare, elektriker, snickare och målare.