DIN ERFARNE GOLVLÄGGARE I ALINGSÅS

Vi på Alingsås Golvtjänst har varit verksamma som golvläggare i Alingsås ända sedan 1989, då Glenn Johansson och Ulf Persson grundade företaget.

Idag är vi sex stycken medarbetare som alla sitter på såväl mångårig erfarenhet inom golvläggaryrket som en gedigen branschkunskap.

Gemensamt för hela vår personalstyrka är att vi är golvläggare som alla brinner för att utföra varje arbete med samma höga kvalitet och att erbjuda varje kund personlig service. Golv är vår passion, och den passionen vill vi dela med så många som möjligt. Därför är det viktigt för oss att du som kund blir nöjd, och känner att du fått just dina behov tillgodosedda.

Alingsås Golvtjänst är auktoriserade av GVK (Golvbranchens Våtrumskontroll) och även medlem i GBR (Golvbranchens Riksorganisation). Dessutom har vi genomgått ISO:s (Internationella Standardiseringsorganisationen) miljöutbildning för företag inom byggsektorn, och är därmed miljöcertifierade.

Utöver detta håller vi oss ständigt uppdaterade på nya råd och rön, dels genom diverse fortbildningskurser hos GVK och GBR och dels genom att hålla koll på de senaste trenderna inom golvbranschen. Allt för att kunna upprätthålla vårt goda rykte som sanna golvexperter!